Eigentijdse residentie 'SEYNEVISSER'

Te koop | Appartement€ 350.000

Bouwjaar: 2017-2018
Topligging!
E-peil: E-50
Plannen, gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Broker Oostduinkerke
058 51 11 11
info@broker.be

Bijkomende informatie

Residentie 'Seynevisser' in Oostduinkerke gelegen langs de Leopold II Laan bestaande uit 12 ruime appartementen, 13 ondergrondse garageboxen, 12 private bergplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Elk appartement omvat leefruimte met afgewerkte keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en berging. Groottes variëren van 92 m² tot 120 m².

De aankoop van een appartement en/of garage in deze residentie is de ideale investering en dit zowel voor eigen gebruik als voor verhuring. De ligging op de hoek van de Therisialaan met de Leopold II Laan is een fantastische ligging op een boogscheut van strand en zee, diverse handels - en voedingszaken, openbaar vervoer, natuurpark 'Hoge Blekker' enz. Het gebouw is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 350.000 euro en een garage vanaf 39.000 euro.

Download plan