Autostandplaatsen + bergingen

Te koop | Garage€ 3.000

Bouwjaar: 2019-2020
Plannen en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Hedendaags appartementencomplex “residentie Pieter De Coninck” met moderne uitstraling gelegen langs de vlot bereikbare Oostendse Steenweg met in totaal 17 nieuwbouwappartementen, 23 private autostaanplaatsen en 17 bergingen. De residentie is uitermate vlot bereikbaar wegens zijn gunstige ligging vlakbij de expressweg en heeft tevens goede verbinding met het openbaar vervoer . Residentie "Pieter De Coninck" ligt op een boogscheut van het AZ Sint-Janziekenhuis, de Sint-Pietersplas, diverse ontspanningsmogelijkheden zoals bijv. de tennisclub en verschillende handelszaken in de onmiddellijke omgeving.

Nu alle privatieven verkocht zijn bieden wij de resterende staanplaatsen en bergingen thans ook beschikbaar voor niet-bewoners van de residentie.  

Op heden is er nog mogelijkheid tot het aankopen van 8 private autostandplaatsen in de kelderverdieping en 2 private autostandplaatsen op de bovengrondse verdieping. Diverse van deze privatieven zijn verhuurd aan bewoners van het gebouw en zijn bijgevolg de ideale investering.

Een autostandplaats in de kelderverdieping koop je al vanaf 25.000 euro. De autostandplaats op de bovenverdieping is aan te kopen voor 12.000 euro.

Wens je meer informatie omtrent de oppervlaktes en de gebruiksmodaliteiten van deze opportuniteit?  Neem vrijblijvend contact met ons op.  Wij bieden met veel plezier een antwoord op al uw vragen.

 

 

 

 

Download plan