Residentie Pieter De Coninck

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2019-2020
E-peil 50 of minder
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Hedendaags appartementencomplex “residentie Pieter De Coninck” met moderne uitstraling gelegen langs de vlot bereikbare Oostendse Steenweg met in totaal 17 nieuwbouwappartementen, 23 private autostaanplaatsen en 17 bergingen. De residentie is uitermate vlot bereikbaar wegens zijn gunstige ligging vlakbij de expressweg en heeft tevens goede verbinding met het openbaar vervoer . Residentie "Pieter De Coninck" ligt op een boogscheut van het AZ Sint-Janziekenhuis, de Sint-Pietersplas, diverse ontspanningsmogelijkheden zoals bijv. de tennisclub en verschillende handelszaken in de onmiddellijke omgeving.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Het complex omvat één-, twee- en drie-slaapkamer appartementen. De grootte's variëren tussen 73 m² en 121 m² en de prijzen variëren tussen € 180.000 en € 285.000. 

In de kelderverdieping bevinden zich 17 individuele autostaanplaatsen, alsook 17 individuele bergingen, twee gemeenschappelijke fietsenstallingen en gescheiden tellerlokalen voor de nutsvoorzieningen.
Voor het gebouw bevindt zich een makkelijk toegankelijke parkeerruimte met 6 private autostaanplaatsen alsook 6 beschikbare parkeerplaatsen voor bezoekers. Palend aan deze parkeerruimte bevinden zich twee overdekte fietsenstallingen. Rondom rond wordt het terrein mooi aangelegd met de nodige verhardingen en/of groenzones.
Op het gelijkvloers bevinden zich in het linker en rechter gedeelte telkens drie appartementen, alsook tussenin bevindt zich een appartement met rechtstreekse toegang. Ieder privatief is voorzien van een inkom met afzonderlijk toilet, een leefruimte met open keuken, badkamer, berging en één, twee of drie slaapkamers. Per appartement is tevens een ruim terras inbegrepen.
Op de eerste verdieping bevinden zich zes appartementen met twee of drie slaapkamers.
Op deze bovenste verdieping bevinden zich vier appartementen die telkens voorzien zijn van een inkom met toilet, een leefruimte met open keuken, berging, badkamer en één, twee of drie slaapkamers. Elk appartement beschikt over één of twee uiterst ruime terrassen.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek op aanvraag verkrijgbaar! 

 

 

Download plan