Lot 3

Te koop | Woning€ 312.000

Bouwjaar: 2021
Grondopp.: 262 m²
Beschikbaar vanaf: bij notariële akte
PLUS-afwerking
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Gryson
050 21 39 45
info@immogryson.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Aangenaam wonen in deze nieuw aangelegde verkaveling "Behaegelstraat" gelegen langs de Zeswegestraat 26+. De verkaveling is een gezonde mix van open, halfopen en gesloten woningen met 1 of 2 bouwlagen in diverse stijlen. Er wordt voldoende aandacht geschonken aan een veilige en rustige leefomgeving. 

Op de loten 1-2-3 met zuidgerichte tuinen werd een moderne driewoonst gebouwd die bestaat uit 2 bouwlagen en hellend dak. Bijgevoegd vindt u de definitieve architectuurplannen. De woningen op lot 1 & 3 zijn verhuurd en bijgevolg ideaal als opbrengsteigendom!

Op de benedenverdieping omvat iedere woonst een inkom al dan niet met berging, een toilet en de leefruimte met aansluitend een open keuken naar smaak in te richten. De middelste woning beschikt over een inpandige garage. De twee halfopen woningen links en rechts hebben een carport palend aan de woning.

Op de verdieping bevinden zich een badkamer, 3 volwaardige slaapkamers alsook een 4e kamer die kan dienst doen als bureau of kinderkamer. De middelste woning beschikt over 4 volwaardige slaapkamers en heeft daarbovenop nog eens een berging op de verdieping. De zolderverdieping van alle drie de woningen is desgewenst in te richten met extra kamers of als polyvalente (hobby)ruimte.

De afwerking gebeurt volgens ons plus lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen, een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers en buitenaanleg met oprit, terras, omheining en groenaanleg.

Lot 3 is ondertussen verhuurd, een indeale opportuniteit voor wie de woning wil aankopen als opbrengsteigendom.

Download plan