Lot 4

Te koop | Woning€ 338.000

Bouwjaar: 2021
Grondopp.: 265 m²
Beschikbaar vanaf: bij oplevering
Reeds vergund
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Gryson
050 21 39 45
info@immogryson.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Aangenaam wonen in deze nieuw aangelegde verkaveling "Behaegelstraat" gelegen langs de Zeswegestraat 26+. De verkaveling is een gezonde mix van open, halfopen en gesloten woningen met 1 of 2 bouwlagen in diverse stijlen. Er wordt voldoende aandacht geschonken aan een veilige en rustige leefomgeving. 

Op het lot 4 wordt binnenkort een modern ogende alleenstaande woonst met 1 bouwlaag en hellend dak gebouwd. Bijgevoegd kunt u de vergunde bouwplannen raadplegen.

Op het gelijkvloers omvat deze lichtrijke woning een inkom met traphal, bergruimte onder de trap en een gastentoilet. De leefruimte omvat een uiterst ruime zithoek met voldoende plaats voor een bureau, lees - of speelhoek, en aanpalend bevindt zich een open keuken met eetplaats. Palend aan de keuken is er nog een handige berging/wasplaats met toegang tot de naastgelegen carport. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet. Zolder in de nok bereikbaar via uitklapbare zoldertrap.

De koper heeft deels nog inspraak in de stijl en afwerking van de woning voor zover deze zaken nog niet werden vastgelegd door vergunning of bestelling van materialen.

Nog niet helemaal overtuigd?! Neem gerust contact op voor een bezoek aan onze modelwoning te Torhout!

 

Download plan