Lot 9

Te koop | Woning€ 338.000

Bouwjaar: 2021
Grondopp.: 335 m²
Beschikbaar vanaf: bij oplevering
Reeds vergund
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Gryson
050 21 39 45
info@immogryson.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Aangenaam wonen in deze nieuw aangelegde verkaveling "Behaegelstraat" gelegen langs de Zeswegestraat 26+. De verkaveling is een gezonde mix van open, halfopen en gesloten woningen met 1 of 2 bouwlagen in diverse stijlen. Er wordt voldoende aandacht geschonken aan een veilige en rustige leefomgeving. 

Op het lot 9 wordt een strakke alleenstaande woning van 8x10m met 2 bouwlagen en plat dak gebouwd. De bijgevoegde 3D's zijn illustratief.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met gastentoilet, vestiaireruimte en trap naar de eerste verdieping. De lichtrijke leefruimte beschikt over een zit-en eethoek met extra plaats voor een bureau of speelhoek voor de kinderen. Verder is er ook een open keuken naar smaak in te richten en een praktische berging palend aan de keuken. Op de verdieping telt deze woning 4 ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek waarbij de koper ruime inspraak heeft in de stijl, indeling en afwerkingsmaterialen van de woning. Een plaatsbezoek aan onze modelwoning te Torhout alsook een bespreking op kantoor is steeds mogelijk na afspraak.

Download plan