Residentie Jan van Eyck

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2019-2020
E-peil 40 of lager
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Het woonproject langsheen het Tempelhof en de nieuwe wegenis Walburga Van Steenlandtstraat is een moderne leefomgeving waar aandacht besteedt wordt aan een groene en aangename leefomgeving. De ziel van de site wordt opnieuw tot leven gebracht met de industriële look van de gezinswoningen en het strakke uitzicht van de nieuwe residentie “Jan Van Eyck”. 

De residentie is uitermate vlot bereikbaar en heeft goede verbinding naar de expressweg en het openbaar vervoer. Het project is gelegen op een boogscheut van het AZ Sint-Janziekenhuis en winkelcentrum B-park. In- en ontspannen kun je onder andere in het nabijgelegen sportcomplex Tempelhof, de Sint-Pietersplas of de diverse handelszaken in de onmiddellijke omgeving. Voor de natuurliefhebber kan het Waggelwaterbos zeker en vast bekoren, alwaar zich ook een speelbos bevindt waar jong en oud zich kunnen uitleven in de rustgevende natuur.

Aan de oorspronkelijke straatzijde van het project, evenals langsheen de nieuwe wegenis, worden in totaal 14 gezinswoningen opgericht. Deze beschikken over een aantal private garageboxen. De nieuwe residentie Jan Van Eyck bevindt zich rechts in het project en beschikt over 19 nieuwbouwappartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers gespreid over 4 niveaus, alsook 26 private garages in de kelderverdieping. Vooraan het gebouw bevinden zich een aantal autostaanplaatsen voor bezoekers. Rondom rond wordt het terrein mooi aangelegd met de nodige verhardingen en/of onderhoudsvriendelijke groenzones.

Kortom, deze residentie kan met zijn centrale ligging een warme thuis worden zowel een jong gezin als een echtpaar op rust.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 202.500 euro en een garage aan 30.000 euro.

Download plan