Lot 10

Te koop | Woning€ 285.000

Bouwjaar: 2020
Grondopp.: 215 m²
Beschikbaar vanaf: bij oplevering
Afwerking volgens E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Transparant Vastgoed
0476 23 75 86
info@transparantvastgoed.be

Bijkomende informatie

Subliem woonproject met landelijke uitstraling in het levendige Lichtervelde. Het project is een mooie combinatie van 9 gezinswoningen en 5 appartementen met achterliggend 10 garages, 8 carports en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het project heeft een uitermate goede ligging nabij de Markt. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich diverse eet - en drinkgelegenheden, supermarkten en detailhandel. Ook de diverse scholen, het openbaar vervoer en de E403 zijn vlot bereikbaar.

Op de loten 1 t.e.m. 6 langs de Torhoutstraat worden een aantal rijwoningen gebouwd met twee bouwlagen en hellend dak. Deze woningen beschikken niet over een inpandige garage, maar de koper heeft de mogelijkheid om een achtergelegen garage of carport aan te kopen.

Op de loten 8 t.e.m. 10 langs de Burg. Callewaertlaan is een driewoonst voorzien van één bouwlaag en dak met inpandige garage. Ook hier kan men indien gewenst een bijkomende garage of carport aankopen.

Iedere woning beschikt over een inkom met toilet, leefruimte met open keuken, 1 of 2 bergingen, 3 of 4 slaapkamers en badkamer. Bij de woningen langs de Torhoutstraat kan optioneel de trap naar zolder worden doorgetrokken. In deze dakverdieping kunnen desgewenst nog 2 extra kamers gemaakt worden.

Architectuurplannen, lastenboek en gedetailleerde prijslijst verkrijgbaar op aanvraag.

Bekijk hier het project aan de hand van enkele 3D-beelden : https://www.youtube.com/watch?v=kDhJLwzMszw