Residentie Gitspark

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2020-2021
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be

Bijkomende informatie

Deze hedendaagse residentie ‘GITSPARK’ is subliem gelegen vlakbij het stadscentrum en de levendige markt van Torhout. De residentie bestaat uit een ruime handelsruimte op het gelijkvloers en 19 appartementen verdeeld over het gelijkvloers en de 3 andere verdiepingen. De residentie is volledig onderkelderd wat plaats biedt aan maar liefst 37 afzonderlijke garages.  Degenen die zich graag met de fiets verplaatsen kunnen deze stallen in de afzonderlijke fietsenstalling van de kelderverdieping of in de bovengrondse fietsenstalling die volledig overdekt is en kan worden afgesloten. 

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een appartement en/of garage in residentie ‘GITSPARK’ mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging van de residentie waarbij het stadscentrum, diverse handels – en voedingszaken, het station, scholen en het ziekenhuis gelegen zijn binnen wandelafstand.  Het gebouw is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar via de ring van Torhout die naast een vlotte verbinding richting Roeselare en Brugge garant staat voor een vlotte verbinding met zowel de op- en afrit van Torhout als deze van Lichtervelde. Naast de mogelijkheid tot aankoop van 1 of meerdere garages is er in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 205.000 euro.

 

Download plan