Residentie De Pauw

Te koop | Appartement€ 264.000

Bouwjaar: 2020
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Gryson
050 21 39 45
info@immogryson.be

Bijkomende informatie

Deze hedendaagse residentie ‘DE PAUW’ bevindt zich op een sublieme ligging vlakbij het stadscentrum en de levendige markt van Torhout.  De residentie bestaat uit 7 appartementen verdeeld over een gelijkvloers en 3 verdiepingen. Links van het gebouw situeert zich de nieuwbouw residentie ‘PARKZICHT’. Via deze aanpalende residentie kan men zich toegang verschaffen tot een achtergelegen gemeenschappelijke & afgesloten fietsenstalling die exclusief voor de bewoners van residentie ‘DE PAUW’ wordt opgetrokken. Op hetzelfde terrein heeft men eveneens toegang tot de gemeenschappelijke tuin die zich achteraan beide residenties bevindt en waar garageboxen worden opgetrokken dewelke kunnen worden aangekocht.

De aankoop van een appartement en/of garage in residentie ‘DE PAUW’ mag je beschouwen als een ideale investering en dit zowel voor eigen gebruik als voor verhuring.   De troef van deze residentie betreft zonder twijfel de ideale ligging waarbij het stadscentrum, diverse handels – en voedingszaken, openbaar vervoer, scholen, ziekenhuis, …  gelegen zijn binnen een straal van vijf minuten wandelafstand.  Het gebouw is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar. Naast de mogelijkheid tot aankoop van 1 of meerdere achtergelegen garages is er in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

 Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 264.000 euro (btw exclusief).

 

Download plan