Lot 6

Te koop | Woning€ 307.000

Bouwjaar: 2020
Grondopp.: 205 m2
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
CENTURY 21 Batimmo
050 22 20 20
info@century21batimmo.be

Bijkomende informatie

Aan de rand van de dorpskern van Wijnendale (Torhout) wordt tussen de Consciencestraat en de Bliekstraat-Garnaalstraat-Krabstraat een prachtige eigentijdse verkaveling opgetrokken bestaande uit 18 hedendaagse loten met unieke look, alsook twee appartementsgebouwen die met hun uitstraling mooi passen binnen het geheel.

Deze landelijk gelegen verkaveling is een opportuniteit voor wie de geneugten van een rustige omgeving wil combineren met deze van de bruisende mogelijkheden die de nabijgelegen gemeenten Torhout, Oostende en Brugge te bieden hebben.

De eerste gegadigden hebben momenteel nog een ruime keuze uit gesloten-, halfopen- en open bebouwingen, dit zowel met inpandige garage, carport of garage in de tuin (meer info hieromtrent te verkrijgen via mail). In de verkaveling wordt bijzondere aandacht gegeven aan het optimaal behoud van een groene leefomgeving.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek met ruime inspraakmogelijkheden. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek in aan onze kijkwoning te Torhout.

 

Download plan