Lot 1

Te koop | Woning€ 305.000

Bouwjaar: 2020
Grondopp.: 199 m²
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be

Bijkomende informatie

Dit hedendaags project situeert zich naast de toekomstige residentie ‘GITSPARK’ en is subliem gelegen vlakbij het stadscentrum en de levendige markt van Torhout. Het project bestaat uit 5 uiterst strakke woningen die samen een adembenemende woonblok vormen.

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een wooneenheid in dit project mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging waarbij het stadscentrum, diverse handels – en voedingszaken, het station, scholen en het ziekenhuis gelegen zijn binnen wandelafstand. Het project is met de wagen uitermate goed bereikbaar via de ring van Torhout die naast een vlotte verbinding richting Roeselare en Brugge garant staat voor een vlotte verbinding met zowel de op- en afrit van Torhout als deze van Lichtervelde.

Woning 1 wordt op de gelijkvloers ingedeeld met een inkom, een berging, 4 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Op de verdieping bevinden zicht een uiterst lichtrijke leefruimte met geïntegreerde keuken, een berging en een ruim terras.

De vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW en aankoopkosten.

 

Download plan