Gesloten bebouwing met optimale ruimtebenutting

Te koop | Woning€ 305.000

Bouwjaar: 2021
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 35 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Transparant Vastgoed
0476 23 75 86
info@transparantvastgoed.be

Bijkomende informatie

Gelegen op een boogscheut van het historische centrum van Brugge starten wij binnenkort met de bouw van deze gesloten nieuwbouwwoning.

Bij het ontwerp van de woning werd rekening gehouden met een praktische en optimale benutting van de beschikbare ruimte.  

Op de benedenverdieping wordt de woning maar liefst 15 meter doorgetrokken.  Aan de achterzijde van de woning wordt de woning uitgebouwd met een plat dak waarbij lichtkoepels en een glaspartij over de volledige breedte van de woning het licht overvloedig laten binnenstromen. De benedenruimte wordt ingedeeld met een inkom, een grote berging die dienst kan doen als wasplaats en bergruimte voor fietsen, een gastentoilet, een geïntegreerde keuken met aangrenzend een afzonderlijke droge berging voor extra opbergruimte en een ruime eet-en woonruimte.  

Het verdiep wordt op haar beurt 9 meter naar achter doorgetrokken.  Dankzij de rechte muren van het verdiep behoudt elke ruimte zijn optimale ruimtebenutting waardoor er naast de nachthal en de badkamer nog plaats is om 3 ruime slaapkamers in onder te brengen.  Tevens bestaat de mogelijkheid om een vaste trap door te trekken naar de bovenliggende zolderruimte die omwille van zijn oppervlakte dienst kan doen als extra opbergruimte.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek.  De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Download plan