Nieuwbouwappartementen 'Heer Huis Zuid'

Te koop | Appartement€ 365.000

Bouwjaar: 2020-2021
E-peil 40
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Huyghebaert & Mommens
0471 555 000
immo@huyghebaert.eu

Bijkomende informatie

Gelegen in een rustige omgeving te Zwijnaarde, doch zich situerend op een boogscheut van de E-17 en de verkeerswisselaar met de E-40, zijn wij gestart met het optrekken van deze stijlvolle en eigentijdse Residentie 'Heer Huis Zuid' waarin 19 appartementen worden ondergebracht en 9 grondgebonden woningen.  Ondergronds worden 44 parkeerplaatsen en 34 bergingen voorzien die optioneel kunnen worden aangekocht en rechtstreeks toegankelijk zijn voor zowel de bewoners van de appartementen als van de woningen.  

De appartementen variëren tussen de 79 m2 en de 134 m2 en omvatten 1 tot maximum 4 slaapkamers.  Een appartement in deze sublieme residentie koopt u reeds aan vanaf 235.000 euro btw exclusief.  De laatste privatieven die momenteel nog beschikbaar zijn, zijn de te koop vanaf 365.000 euro.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van de residentie ten volle garanderen. De ontwikkeling gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Is je interesse gewekt en wens je bijkomende informatie?  Neem vrijblijvend contact op en laat je overtuigen van de opportuniteiten die de residentie u te bieden heeft.