Nieuwbouwwoning met optimale ruimtebenutting

Te koop | Woning€ 280.000

Bouwjaar: 2020-2021
Grondopp.: 200 m²
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 35 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Centro Vastgoed
050 70 01 02
info@centro.be

Bijkomende informatie

In het rustige Waardamme, gelegen op een boogscheut van Oostkamp en Brugge, starten wij binnenkort met de bouwwerken van deze hedendaagse halfopen bebouwing met optimale ruimtebenutting.

Op de gelijkvloerse verdieping wordt de ruimte ingedeeld met een inkomhal, een gastentoilet, een garage, een keuken en een ruimte eet- & leefruimte met zicht op de achterliggende tuin.

Het eerste verdiep biedt ruimte aan 3 ruime slaapkamers waarbij er bij de masterbedroom zelfs voldoende plaats is om een persoonlijke dressing te integrereren.  Daarnaast is er op dit verdiep een nachthal, de badkamer en een afzonderlijk toilet.

Ook onder dak is voldoende plaats om mits meerprijs een berging, een technische ruimte en nogmaals twee ruime slaapkamers of bureauruimtes in onder te brengen. Standaard wordt deze dakverdieping afgewerkt als zolder/bergplaats.

Ruimte is zonder twijfel de troef bij uitstek van deze woning!!!

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek.  De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Download plan