Lot 16

Te koop | Woning€ 306.000

Bouwjaar: 2024
Grondopp.: 348 m²
Bouwvergunning in aanvraag
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Era Coorevits
055 30 40 04
info@eracoorevits.be

Bijkomende informatie

Centraal gelegen tussen Oudenaarde, Ronse en Kortrijk starten wij binnenkort in het landelijke Kluisbergen (Oost-Vlaanderen) met de eerste fase van deze nieuwe grootschalige verkaveling met 56 loten.  De verkaveling biedt een gevarieërde mix aan stijlen waar zowel jong als oud zich thuis zullen voelen.  

Gelet op de grootschaligheid van het project wordt deze in verschillende fases opgetrokken waarbij er thans reeds een gedeelte van de bouwplannen vergund zijn en een ander gedeelte nog op te maken en aan te vragen.  In beide gevallen is er nog een ruime inspraakmogelijkeid naar materiaalkeuze en afwerking toe, waarbij er in het geval van de nog op te maken plannen voor de snelle beslisser ook inspraak mogelijk is inzake de indeling van de ruimte. 

Lot 16 betreft een halfopen bebouwing met 2 bouwlagen dewelke deel uitmaakt van 9 aaneensluitende woningen.  De bouwplannen zijn nog op te maken wat uiteraard heel wat mogelijkheden biedt. 

De afwerking gebeurt volgens ons lastenboek LT (= lage temperatuur). Dit verschilt van ons standaard lastenboek door de aanwezigheid van vloerverwarming zowel op gelijkvloers als op de verdieping waardoor geen radiatoren meer voorzien worden.

Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

De bijgevoegde 3D's zijn louter illustratief.

Download plan