Residentie Het Lindenhof

Te koop | Garage€ 30.000

Bouwjaar: 2012-2015
Volledig afgewerkt en gebruiksklaar
Laatste garages te koop!
30.000 euro excl. BTW, registratie en notariskosten


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
CENTURY 21 Lahousse
058 52 26 23
info@century21lahousse.be

Bijkomende informatie

Gesitueerd in Nieuwpoort-Stad en op een boogscheut van strand, jachthaven, stadspark en de Oude Veurnse Vaart, kan het woonproject “Het Lindenhof” menig wandelliefhebber bekoren. Ook voor de gezelligheid van de markt, de vernieuwde kaaien, sportterreinen en een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden hoeft men geen grote afstanden af te leggen. De rust van de natuur en de zee, bruisende actie of gezellig tafelen, je vindt het allemaal op wandelafstand.

Het woonproject “Het Lindenhof” met zijn unieke ligging in een groene oase combineert ruimte en rust als geen ander. De vijf residentiële villa’s liggen gespreid over een privaat parkdomein en omvatten elk 6 appartementen met twee slaapkamers per villa. Het domein is volledig onderkelderd, waardoor op de begane grond de eenvoud van de natuur sterk benadrukt wordt, en dit zonder overlast van wagens die het terrein onveilig maken. Er zijn nog diverse garages en nog slechts één kelderberging beschikbaar.

 

Gedetailleerde prijslijst verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een ondergrondse garage vanaf 30.000 euro. De appartementen en bergingen zijn allen reeds verkocht.