Prachtige landelijke villa

Te koop | Woning€ 517.500

Bouwjaar: 2021-2022
Oppervlakte: 576 m2
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager
Upgrade lastenboek


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Transparant Vastgoed
0476 23 75 86
info@transparantvastgoed.be

Bijkomende informatie

Gelegen in een rustige omgeving te Loppem, doch op een boogscheut van de aansluiting met de E40 EN van het historische stadscentrum van Brugge, starten wij eind 2021 - begin 2022 met de bouw deze prachtige landelijke villa.

Op het gelijkvloers wordt de ruimte ingedeeld met een inpandige garage, een inkomhal, een gastentoilet, een ruime eet- & woonkamer, een geïntegreerde keuken, een bijhorende afgesloten berging en een bureauhoek.

Op het verdiep, die met volwaardig rechte muren wordt opgetrokken, worden een nachthal, een afzonderlijk toilet, een badkamer, een bijkomende berging en 4 ruime slaapkamers voorzien.  

De afwerking gebeurt volgens ons 'Upgrade Lastenboek'. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen en een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers.

De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact met onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zal bieden op uw vragen.

 

 

Download plan