Residentie Blauwe Torenpoort

Te koop | Appartement€ 178.305

Bouwjaar: 2021-2022
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst UITSLUITEND op aanvraag bij Wilink Real Estate


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Wilink Real Estate
078 05 20 55
events@wilink.be

Bijkomende informatie

Binnenkort starten wij met de bouwwerken van residentie 'Blauwe Torenpoort' gelegen langsheen de Blankenbergse Steenweg te Brugge. 

De residentie is vlot bereikbaar dankzij de nabijgelegen Expressweg en het openbaar vervoer EN situeert zich bovendien op een boogscheut van het AZ Sint-Janziekenhuis en winkelcentrum B-park. Voor de natuurliefhebber kan het Waggelwaterbos zeker en vast bekoren, alwaar zich ook een speelbos bevindt waar jong en oud zich kunnen uitleven in de rustgevende natuur.

Residentie 'Blauwe Torenpoort' wordt opgetrokken met vier bovengrondse niveau's en twee ondergrondse niveau's.  De residentie telt 28 privatieven die allen voorzien zijn van een terras.  Er is keuze uit privatieven met 1 tot 3 slaapkamers.  In de twee ondergrondse niveau's worden diverse bergingen, staanplaatsen, garages en garages met combilift ondergebracht. De ondergrondse verdiepingen zijn enkel toegankelijk voor eigenaars en geven rechtstreekse toegang tot de algemene delen van de residentie.

Residentie 'Blauwe Torenpoort' wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde info, prijslijst, plannen en lastenboek zijn UITSLUITEND verkrijgbaar via Wilink Real Estate. 

Download plan