Eigentijdse open bebouwing

Te koop | Woning€ 635.000

Bouwjaar: 2021- 2022
Oppervlakte: 630 m2
Bouwvergunning in aanvraag
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Immo Thuis
050 20 10 09
info@immothuis.be
Transparant Vastgoed
0476 23 75 86
info@transparantvastgoed.be

Bijkomende informatie

Gelegen in een rustige en groene omgeving, op een boogscheut van het historisch centrum van Brugge, starten wij eind 2021 - begin 2022 met de bouwwerken van deze prachtige eigentijdse open bebouwing.

De woning wordt op de gelijkvloerse verdieping ingedeeld met een inkom, een gastentoilet, een berging, een open keuken, een ruime eet- & leefruimte en een inpandige garage.

De bovenverdieping biedt plaats aan een nachthal, een afzonderlijk toilet, een badkamer, een berging EN 3 ruime slaapkamers.

De grote raampartijen van de woning zorgen voor een harmonieuze overgang tussen woning en tuin waardoor er maximaal kan genoten worden van het open gevoel dewelke het perceel te bieden heeft. 

De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Deze gebeurt volgens ons upgrade lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen en een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers.

Kun je niet wachten om kennis te maken met de kwaliteitsvolle afwerking en materialen die ons bedrijf hanteert?  Plan vrijblijvend een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout via één van onze makelaars.  Tot binnenkort!

Download plan