Residentie Robrecht van Vlaanderen

Te koop | Appartement€ 320.000

Bouwjaar: 2018-2019
Unieke ligging op de zeedijk
Instapklaar bij notariële akte
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Het project omvat de bouw van een residentie met 7 nieuwbouwappartementen en 8 bergingen. De residentie is uiterst gunstig gelegen, pal op de Zeedijk en op wandelafstand van de kusttram. Vanop de terrassen aan voorzijde van het gebouw geniet men van een prachtig uitgestrekt zicht op het strand en de zee.

In de kelderverdieping bevinden zich 8 bergingen. Bij de aankoop van een appartement kan er een berging supplementair aangekocht worden voor zover deze nog beschikbaar zijn. De toegang tot de appartementen wordt in het gebouw verleend via een afzonderlijke lift en traphal.

Op het gelijkvloers bevindt zich een instapklaar appartement. Vooraan is er een terras en achteraan een tuintje. Dit is het enige privatief dat nog te koop is.

Op de verdiepingen bevindt zich telkens 1 identiek appartement. Deze omvatten een inkomhal met afzonderlijk toilet en berging, een leefruimte met open keuken, badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast beschikken alle appartementen over een terras aan de voorzijde alsook aan de achterzijde van het gebouw (zonnekant).

Het duplexappartement op de twee bovenste verdiepingen van het gebouw bestaat uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, berging, leefruimte met open keuken en open trap naar de verdieping, alsook twee slaapkamers, een bijkomende leefruimte met diverse mogelijkheden en vier terrassen (twee per niveau).

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. Het gelijkvloers appartement is te koop aan 320.000 euro en een berging vanaf 4.050 euro.

Download plan