Residentie Emeric

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2015
Instapklaar bij akte
Laatste appartementen!
Gedetailleerde prijslijst en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo La Terrasse
058 51 83 83
info@laterrasse.be

Bijkomende informatie

Het zeer mooie project EMERIC omvat de bouw van 14 nieuwbouwappartementen, een handelsruimte op het gelijkvloers, evenals 11 private bergingen in de kelderverdieping, 8 garages in combilift en gemeenschappelijke fietsenberging. De residentie is uiterst gunstig gelegen, op wandelafstand van het strand en de zee. In de onmiddellijke nabijheid bevindt zich een gevarieerd aanbod van eetgelegenheden en ontspanningsmogelijkheden.

In de kelderverdieping bevinden zich 8 garages met combilift, gemeenschappelijke vuilnisberging en 11 privatieve bergingen. De garages zijn met de wagen bereikbaar via een autoliftsysteem op het gelijkvloers. Een automatische sectionale poort ter hoogte van de voorgevel verzekert uw privacy en de veiligheid van uw wagen.

Op het gelijkvloers bevindt zich één handelsruimte met afzonderlijke toegang en een mogelijke uitbouw aan de Leopold II - laan. Er is tevens een gemeenschappelijke fietsenberging en twee tellerlokalen.

Op de verdiepingen bevinden zich telkens twee of drie appartementen. Deze omvatten allen een inkom met afzonderlijk toilet, berging, leefruimte met open ing. keuken en toegang tot het terras, een ing. badkamer en één of twee slaapkamers.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 199.000 euro, een garage in het combiliftsysteem aan 35.000 euro en een berging aan 2.500 euro.

Download plan