Carports in Residentie 't Groenpark

Te koop | Garage€ 16.000

Bouwjaar: 2016
Instapklaar bij notariële akte
Gedetailleerde prijslijst verkrijgbaar op aanvraag
Plaatsbezoek op afspraak


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Osaer & Pauwels Vastgoed
050 67 81 90
info@osaer-pauwels.be

Bijkomende informatie

Voor de snelle beslissers. Laatste appartement 0.1 (= opbrengsteigendom) en vier parkeerplaatsen te koop!!!

Dit sublieme project is gelegen in het groen, midden in het centrum van Wijnendale, op wandelafstand van diverse kleine handelszaken zoals een bakker, slager, bank, kledijwinkel... en eveneens op fietsafstand van het levendige centrum van Torhout. Achteraan de residentie is er een ruime tuin, die een oase van rust uitstraalt. Het gebouw herbergt 18 appartementen met achteraan 9 nieuwbouw garages met een ruime berging alsook 9 overdekte autostaanplaatsen. Kortom, dit project is een must voor wie in alle rust wil vertoeven in het groen, maar toch wil wonen nabij het centrum.

Naast het gebouw is er een gelijkvloerse doorrit naar de 18 achtergelegen garages en carports, en in de tuin wordt er een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Het project werd volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurde met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst verkrijgbaar op aanvraag. Het laatste beschikbare appartement bevindt zich op het gelijkvloers en is enkel als opbrengsteigendom te koop voor 195.000 euro. Er zijn nog een viertal autostandplaatsen met berging te koop elk aan 16.000 euro.

Download plan