Eigentijdse opbrengsteigendom (lot 4)

Te koop | Woning€ 292.000

Bouwjaar: 2019
Grondopp.: 140m²
Status : verhuurd = opbrengsteigendom
E-peil 50 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Recent gebouwde nieuwbouwverkaveling gelegen langsheen de Brittenlaan en de Canadalaan te gistel, bestaande uit 8 woningen, 6 losstaande garages en 8 autostandplaatsen. Loten 3 en 4 werden afgewerkt volgens onze PLUS-afwerking dewelke wij voorzien voor woningen die worden verkocht als opbrengsteigendom.

Thans zijn alle woningen volledig afgewerkt en zijn loten 3 en 4 reeds verhuurd en bewoond.

Op lot 4 werd een gesloten bebouwing opgetrokken waarbij het gelijkvloers werd ingedeeld met een inkomhal, een gastentoilet, een volledig ingerichte keuken, een afzonderlijke berging, een eet- en een woonruimte.

Op het verdiep bevindt zich een nachthal, een badkamer, een afzonderlijk toilet en 4 slaapkamers.  De zolderruimte is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap dewelke via een zolderluik werd geïntegreerd in het plafond van de nachthal.

Naast de PLUS-afwerking in de woning zelf werd het perceel volledig omheind en werd de tuin en het terras reeds aangelegd.   

In de directe omgeving zijn nog 4 private autostandplaatsen beschikbaar dewelke afzonderlijk kunnen worden aangekocht.

Ben je benieuwd naar de voordelen die deze opbrengsteigendom u te bieden heeft?  Neem contact op om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.  Wij maken graag tijd om u een antwoord te geven op al uw vragen.  

Het 3D-beeld is enkel illustratief. De architectuurplannen zijn te downloaden via onderstaande link.

Download plan