Onze modelwoning

U wilt bouwen maar weet niet goed waar u zult eindigen qua budget? U kunt wel een architectuurplan lezen maar kan niet inschatten hoe groot deze ruimtes in werkelijkheid zijn? Wij hebben dé oplossing voor u!

Om te voldoen aan de stijgende vraag van onze klanten, werd in 2013 onze allereerste eigentijdse modelwoning te Torhout gebouwd en ingericht volgens ons standaard lastenboek. Omdat tijden veranderen, en zo ook de EPB - en ventilatie-eisen van een nieuwbouwwoning, werd in 2019 een nieuwe modelwoning opgericht. Het merendeel van de gebruikte materialen valt binnen het aangeboden basis lastenboek. Stuk voor stuk staan onze klanten verwonderd van de mogelijkheden en het ruime aanbod.

Onze kijkwoning is gelegen langs de Vredelaan 67A te Torhout. Niet alleen de kandidaat-kopers voor een woning, maar ook de liefhebbers van een appartement, kunnen hier terecht. Volgens onze Torhoutse Burgemeester luidt het gezegde:

“Langs alle Vlaamse wegen, komt men Blomme tegen.”

Onze unieke kijkwoning toont de klant de vele mogelijkheden qua optimale ruimte-indeling en gebruik van de materialen zoals omschreven in ons standaard lastenboek. Uiteraard is de woning ook een bron van inspiratie voor klanten met een ruimer budget.

De vier troeven van onze firma, die duidelijk in het daglicht worden gezet bij een bezoek van onze modelwoning, luiden als volgt:

  • Optimale ruimte-indeling bij elk type woning
  • Ruim aanbod van materialen en afwerking volgens basis lastenboek
  • Mogelijkheid tot keuze duurdere materialen of bijkomende werken
  • Uitvoeren van eigen werken is bespreekbaar

U zou het misschien niet verwachten, maar door de optimale ruimtebenutting is deze, zoals vele van onze andere woningen, geschikt voor kleine én grote gezinnen. De lichtrijke leefruimte en geïntegreerde keuken vormen de basis, dé plek waar samen-zijn centraal staat. Een ruime berging palend aan de garage zorgt voor extra bergruimte en in de mooi aangelegde tuin kan men tot rust komen of kunnen kinderen naar hartelust ravotten. Op de verdieping zijn er maar liefst vier slaapkamers die desgewenst een andere bestemming kunnen krijgen (bureau, dressing, speelkamer...). De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche. Tot slot is er nog de zolder die perfect kan ingericht worden als bijkomende woonruimte.

Onze kijkwoning zal u zeker kunnen bekoren.

Nog niet overtuigd? Aarzel dan niet onze verkoper Bernic te contacteren op het nummer 0499 75 23 00.

De modelwoning kan volledig vrijblijvend bezocht worden na afspraak of tijdens een georganiseerde opendeurdag.

Kan je niet wachten tot het bezoek ter plaatse? Bekijk alvast onze Virtual Tour gerealiseerd door Clear Sky Media via deze link.

U wilt onze modelwoning komen bezoeken? Laat het ons weten!