Residentie Den Haan

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2018-2019-2020
Topligging in centrum!
Plannen, gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be

Bijkomende informatie

Residentie "DEN HAAN" is gelegen op de hoek van de Rijselstraat met de Zuidstraat te Torhout en bestaat uit een gelijkvloerse handelsruimte (210 m²), 11 appartementen gespreid over 3 niveaus en 19 garages waarvan 15 met combiliftsysteem. De residentie is uiterst centraal doch rustig gelegen op wandelafstand van de markt, diverse handelszaken, winkels, openbaar vervoer enz. Het gebouw is ook met de wagen uitermate vlot bereikbaar wegens zijn goede ligging.

Ieder appartement heeft minstens 1 terras aan voor - of achterzijde. Er is mogelijkheid tot aankoop van 1 of meerdere garages in de kelderverdieping of in het combilift-systeem. Op het gelijkvloers bevindt zich daarenboven nog een uiterst ruime en praktische fietsenberging.

Thans is er nog één appartement te koop op de eerste verdieping, twee appartementen op de tweede verdieping en drie appartementen op de derde verdieping.  Deze appartementen worden allen afgewerkt volgens ons plus-lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door een hoger keukenbudget en een hogere waarde van de sanitaire toestellen. 

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 165.000 euro en een garage aan 22.000 euro.

 

Download plan