Lot 5

Te koop | Woning€ 298.000

Bouwjaar: 2021
Grondopp.: 174 m²
Beschikbaar vanaf: bij oplevering
Reeds vergund
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Gryson
050 21 39 45
info@immogryson.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Aangenaam wonen in deze nieuw aangelegde verkaveling "Behaegelstraat" gelegen langs de Zeswegestraat 26+. De verkaveling is een gezonde mix van open, halfopen en gesloten woningen met 1 of 2 bouwlagen in diverse stijlen. Er wordt voldoende aandacht geschonken aan een veilige en rustige leefomgeving. 

Op de loten 5 & 6 wordt een landelijk ogende koppelwoning gebouwd met 1 bouwlaag en hellend dak. Volgens het vergunde bouwplan wordt volgende indeling gehanteerd: op het gelijkvloers omvatten de woningen een inkom met toilet en trap naar de 1e verdieping. De woonkamer heeft achteraan een zithoek met open zicht op de tuin, aan de voorzijde van de woning een open keuken, en tussen beide ruimtes is er plaats voor een eetgedeelte. Verder is er op het gelijkvloers ook een berging en beschikken deze woningen over een carport. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet. De zolder in de nok is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap.

De koper heeft deels nog inspraak in de stijl en afwerking van de woning voor zover deze zaken nog niet werden vastgelegd door vergunning of bestelling van materialen.

Nog niet helemaal overtuigd?! Neem gerust contact op voor een bezoek aan onze modelwoning te Torhout!

 

 

Download plan