Lot 26

Te koop | Woning€ 272.000

Bouwjaar: 2019-2020
Grondopp.: 157 m²
Beschikbaar vanaf: bij oplevering
E-peil 40 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Vastgoedkantoor Devriese
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be

Bijkomende informatie

Kindvriendelijke en moderne woonverkaveling gelegen aan de rand van het centrum en met een erg vlotte bereikbaarheid. De verkaveling telt 43 woningen in diverse types, stijlen en groottes. Verder wordt er in de verkaveling voldoende aandacht besteed aan veiligheid en groenaanleg rondom. 

De verkaveling wordt gefaseerd opgetrokken. Er is bijgevolg mogelijkheid tot aankoop van een woning op plan die volledig naar smaak wordt ingericht, alsook bestaat de mogelijkheid om een woning in opbouw aan te kopen die instapklaar zal zijn bij notariële akte. Op het terrein is een modelwoning te bezoeken na voorafgaandelijke afspraak.

Alle woningen blinken in deze verkaveling uit door de uitermate kwalitatieve afwerking, betaalbaar wooncomfort en bovenal een sterke energiezuinigheid met E-peil van 40 (alle woningen voorzien van zonnepanelen). 

Op lot 26 wordt een gesloten bebouwing voorzien met 1 bouwlaag met zadeldak. Volgens ontwerpplan omvat de woning een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, leefruimte met open keuken en berging. Op de verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers, badkamer, extra berging en toilet. Zolder bereikbaar via valluik. Mogelijkheid tot aankopen van carport.