Residentie Amandine

Te koop | Appartement€ 214.000

Bouwjaar: 2024-2025
Toplocatie te Oostende
Plannen, gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Caenen Oostende
059 40 40 30
oostende@caenen.be

Bijkomende informatie

Wie houdt er niet van het maritieme klimaat, het vakantiegevoel en de bruisende mogelijkheden die onze Belgische kust te bieden heeft?  Verenig dit alles met de begrippen kwaliteitsvol, betaalbaar en toplocatie en laat je verrassen door ons nieuwste project te Oostende: 'Residentie Amandine'.  Gelegen op een 100-tal meter van het strand, de haven, het casino en de winkelstraten mag je terecht stellen dat 'Residentie Amandine' zich op een toplocatie situeert.  Ook het gemeenschappelijk zwembad, de Kinepolis, de Hippodroom, het Wellington en het AZ Sint-Jan Ziekenhuis zijn slechts een greep uit de faciliteiten die in de directe omgeving gelegen zijn.

De 'Koningin der Badsteden' is uitermate vlot bereikbaar, dit via luchthaven, station en de A10 die een vlotte verbinding met het binnenland garandeert.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 214.000 euro (btw exclusief en zonder aankoopkosten).

Download plan