Halfopen bebouwing

Te koop | Woning€ 307.000

Bouwjaar: 2022-2023
Oppervlakte: 188 m2
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Immo Sleutel
050 70 70 70
info@immosleutel.be

Bijkomende informatie

Gelegen op de hoek van de Meibosstraat met de Rijselstraat te Torhout bouwen wij voor u deze prachtige halfopen bebouwing.  De woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Torhout en in de nabije omgeving van de R34 van waaruit men vlot Brugge en Roeselare bereikt.  

Op het gelijkvloers wordt de woning ingedeeld met een inkom, een gastentoilet, een afzonderlijke berging, een zit- & eetruimte, een geïntegreerde keuken en een inpandige garage.

Op de verdieping is de ruimte ingedeeld met vier slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een badkamer en een nachthal.  De bovenliggende zoderruimte is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap.

De afwerking gebeurt volgens ons plus lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen, een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers en buitenaanleg met oprit, terras, omheining en groenaanleg.

Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

Download plan