Residentie Hugo Claus

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2023-2024
Beschikbaar: bij oplevering
Prijzen vanaf € 275.000 excl. aankoopkosten
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Huyghebaert & Mommens
0471 555 000
immo@huyghebaert.eu

Bijkomende informatie

Het hedendaags appartementencomplex “residentie Hugo Claus” met moderne uitstraling omvat in totaal 25 nieuwbouwappartementen met diverse ondergrondse autostaanplaatsen. De residentie is uitermate vlot bereikbaar en heeft goede verbinding naar de invalswegen en in het bijzonder het openbaar vervoer. In de onmiddellijke nabijheid vindt u de nodige in – en ontspanningsfaciliteiten, restaurants, grootwarenhuizen en detailhandel, scholen enz.

De residentie situeert zich te midden van een nieuwe woonzone waarbij aandacht werd besteed aan een kwalitatieve leefomgeving voor jong en oud. Kortom, deze residentie kan met zijn centrale ligging een warme thuis worden zowel een jong gezin als een echtpaar op rust.

De appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen waardoor uiterst energievriendelijk en scherp in E-peil.

De appartementen variëren in grootte en prijsklasse, en beschikken allen over 2 of 3 slaapkamers en een terras van minstens 9 tot wel 62 m². Het kleinste privatief heeft een woonoppervlakte van 82 m², het grootste beschikt over 114m² bewoonbare oppervlakte. De prijzen variëren naargelang de grootte en liggen tussen 275.000 euro en 434.000 euro excl. BTW en aankoopkosten.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

 

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 275.000 euro en een staanplaats incl. berging vanaf 28.000 euro.