Residentie De Watertoren

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2023-2024
Topligging aan de Belgische kust
Plannen, gedetailleerde prijslijst en lastenboek op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


Agence Eeckhout
059 70 70 10
info@eeckhout.be
BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be

Bijkomende informatie

Liefhebbers van de Belgische kust worden verwend met de bouw van 2 prachtige residenties in de rustige kustgemeente Bredene.  Naast residentie 'Molenhof' starten we eveneens met de bouwwerken van een tweede residentie, genaamd residentie 'De Watertoren' dewelke eveneens op een boogscheut van het prachtige strand Bredene is gelegen.  De residentie bestaat uit een kelderverdieping waar 10 garageboxen, 1 parkeerplaats en 5 bergingen worden in ondergebracht.  Op de gelijkvloerse verdieping is er plaats voor vier privatieven en 1 garagebox dewelke toebehoort aan privatief A.03.  Op de eerste verdieping worden 5 privatieven opgetrokken en op de tweede verdieping 3 ruime privatieven.  Er is keuze tussen een privatief met 1 of 2 slaapkamers.

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een appartement in residentie ‘De Watertoren’ mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging van de residentie waarbij rust en het maritieme klimaat in 1 zin met elkaar worden gecombineerd.  De residentie is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar 

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

De afwerking gebeurt volgens ons ECO lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming EN daarenboven een installatie van zonnepanelen waardoor geen gasaansluiting meer voorzien wordt. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden met betrekking tot deze afwerking alsook tot de gebruikte materialen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden?  Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 250.000 euro.  Een garabox is aan te kopen vanaf 30.000 euro en de extra bergingen vanaf 4.000 euro.

Download plan