Lot 3

Te koop | Woning€ 301.000

Bouwjaar: 2023-2024
Oppervlakte: 245 m2
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Karolien Lafaut
051 80 99 80
info@karolienlafaut.be

Bijkomende informatie

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een wooneenheid in dit modern ogende project mag je beschouwen als een ideale investering.

Deze woningen worden gebouwd volgens ons ECO lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Hierdoor is er geen gasaansluiting meer voorzien.

De woningen worden op de gelijkvloers ingedeeld met een inkomhal, een gastentoilet, een leef- & eetruimte, een geïntegreerde open keuken en een berging. De halfopen bebouwingen (lot 1 & 4) beschikken tevens over een carport.

Op het verdiep wordt de ruimte onderverdeeld met een nachthal, een afzonderlijk toilet, een badkamer, berging en 3 slaapkamers. Optioneel kan gekozen worden voor het doortrekken van een trap naar de zolderverdieping om hier een extra woonruimte te voorzien.

De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

 

Download plan