Lot 2

Te koop | Woning€ 439.000

Bouwjaar: 2023-2024
Oppervlakte: 478 m2
Bouwvergunning reeds ontvangen
Beschikbaar vanaf: Bij oplevering
E-peil 30 of lager


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Transparant Vastgoed
0476 23 75 86
info@transparantvastgoed.be

Bijkomende informatie

Gezellig woonproject bestaande uit drie woningen met twee bouwlagen en dak.

Deze woning op lot 2 biedt u op het gelijkvloers een inkom met toilet, een leefruimte met eet - en zithoek en een open keuken met toegang naar de garage waar ook een deel bergruimte voorzien is. Achteraan op de gevel bevinden zich grote glaspartijen die een klare kijk bieden op de aan te leggen tuin.

Via de trap in de leefruimte gaat u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet. In de nachthal is eveneens wat ruimte voorzien om een bureauhoek te creëren. De zolder is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap. Indien gewenst, kan de vaste trap doorgetrokken worden en kan men ook opteren om deze verdieping in te richten als woonklare ruimte(s).

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek. De koper heeft eveneens de mogelijkheid om over te stappen naar ons ECO-lastenboek met warmtepomp.

De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.

Download plan