Garages in 'Residentie Jan van Eyck'

Te koop | Garage€ 30.000

Bouwjaar: 2019-2020-2021


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Meuleman Vastgoed
050 68 52 75
info@meulemanvastgoed.be

Bijkomende informatie

Het woonproject langsheen het Tempelhof en de nieuwe wegenis Walburga Van Steenlandtstraat is een moderne leefomgeving. De ziel van de site wordt opnieuw tot leven gebracht met de industriële look van de gezinswoningen en het strakke uitzicht van de nieuwe residentie “Jan Van Eyck”.

Het appartementencomplex “Jan Van Eyck” omvat in totaal 18 nieuwbouwappartementenen en 26 private garages.

De residentie is uitermate vlot bereikbaar en heeft goede verbinding naar de expressweg en het openbaar vervoer. Het project is gelegen op een boogscheut van het AZ Sint-Janziekenhuis en winkelcentrum B-park. In- en ontspannen kun je onder andere in het nabijgelegen sportcomplex Tempelhof, de Sint-Pietersplas of de diverse handelszaken in de onmiddellijke omgeving. Voor de natuurliefhebber kan het Waggelwaterbos zeker en vast bekoren, alwaar zich ook een speelbos bevindt waar jong en oud zich kunnen uitleven in de rustgevende natuur.

Nu alle appartementen in het gebouw verkocht zijn, bieden wij de resterende garages thans ook beschikbaar voor niet-eigenaars van de residentie (bijv. huurders, omwonenden...).

Voor slechts 30.000 euro koop je uw eigen private garage op deze uitermate gunstig gelegen toplocatie.

Wens je meer informatie omtrent de oppervlaktes en de gebruiksmodaliteiten van deze opportuniteit?  Neem vrijblijvend contact met ons op.  Wij bieden met veel plezier een antwoord op al uw vragen.

Download plan