Residentie Don Bosco

Te koop | Appartement

Bouwjaar: 2023-2024
ECO-afwerking met warmtepomp
Uiterst goed bereikbare ligging!
Lastenboek en gedetailleerde prijslijst op aanvraag


Interesse?
Contacteer deze vastgoedmakelaars


BLOMME Bouwbedrijf
0499 75 23 00
bernic@pieterblomme.be
Bricx Vastgoed (Roeselare)
051 80 18 00
roeselare@bricx.be

Bijkomende informatie

Deze hedendaagse residentie ‘DON BOSCO’ is subliem gelegen in het hart van de parochie 'Don Bosco' te Torhout.  Aan de overzijde van de residentie is er een ruime parking gelegen evenals het Don Bosco-plein waar het voor zowel jong en oud aangenaam vertoeven is in een groene omgeving.

De residentie op zich bestaat uit 6 ruime privatieven met elk hun eigen terras.  Aan de achterzijde van de residentie is een tuin gelegen die voor elke bewoner van de residentie toegankelijk is. 

Is het nu voor eigen gebruik of voor verhuring, de aankoop van een privatief in residentie ‘DON BOSCO’ mag je beschouwen als een ideale investering. De troef bij uitstek betreft zonder enige twijfel de ideale ligging van de residentie. Binnen een straal van 150 meter is een slagerij, een bakker, een bankier, een apotheker, een lagere school, een kinesistenpraktijk en een dokterspraktijk gelegen.  Het gebouw is eveneens met de wagen uitermate goed bereikbaar via de ring van Torhout die naast een vlotte verbinding richting Roeselare en Brugge garant staat voor een vlotte verbinding met zowel de op- en afrit van Torhout als deze van Lichtervelde. 

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

De afwerking gebeurt volgens ons ECO lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere de aanwezigheid van een kwalitatieve warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming en een basispakket zonnepanelen. Hierdoor is er geen gasaansluiting meer voorzien.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een privatief vanaf 250.000 euro.

 

Download plan