Bouwbedrijf Pieter Blomme

Ons bouwbedrijf is reeds meer dan 25 jaar dé referentie in het bouwen van duurzame kwaliteitsvolle gezinswoningen en appartementen en heeft in de streek een ijzersterke reputatie opgebouwd inzake kwaliteit en eerlijkheid. We streven ernaar en slagen erin om reeds jarenlang met vaste onderaannemers en personeelsleden te werken. Als erkend en geregistreerd aannemer werken we voor al onze eigen promoties met verkoop op plan onder de Wet Breyne en met een voltooiingswaarborg bij de Deposito – en Consignatiekas.

Elke klant is uniek en wordt op verschillende momenten persoonlijk betrokken bij alle keuzes van het bouwproces. Zowel bij eigen promoties als bij aannemingsopdrachten zoeken we samen naar een betaalbaar concept, dit zonder in te boeten op kwaliteitsvolle materialen. Wil men een wind- en waterdichte woning of wil men een woning die woonklaar wordt afgewerkt? Bij ons kan het allemaal, een groot pluspunt in vergelijking met andere spelers op de markt. Als basis vertrekken wij vanuit ons standaard lastenboek. Onze klant kan hiervan uiteraard afwijken volgens smaak, keuze en uiteraard ook budget.

Om te kunnen voldoen aan de steeds stijgende vraag naar betaalbare woningen zijn wij voortdurend op zoek naar bouwgronden of nog te verkavelen grond. Momenteel hebben wij een 500-tal gronden beschikbaar. Heeft u zelf een stuk bouwgrond of verkavelbare grond in het bezit? Wij bouwen er graag uw droomwoning op.

Denkt u dat betaalbaar en toch kwalitatief bouwen niet te combineren is? Vraag vrijblijvend verdere informatie aan. U zult aangenaam verrast zijn.

  

Grond te koop ? Laat het ons weten!