Lastenboek

Al onze nieuwbouwprojecten worden afgewerkt volgens ons standaard lastenboek en volgens de geldende EPB-vereisten op het moment van bouwaanvraag.

Eventuele wijzigingen zijn steeds mogelijk na overleg en mits eventuele prijsaanpassingen en schriftelijke bevestiging. Voor het vlotte verloop van de werken te garanderen, vragen wij om zo veel als mogelijk tijdens de eerste werfbespreking uw wijzigingen door te geven. Deze bespreking wordt ingepland kort voor start bouwwerken.

Woningen

Hieronder vindt u het uitgebreid lastenboek met daarin de afwerkingsgraad van onze nieuwbouwwoningen. Bepaalde meerwerken zijn steeds mogelijk na voorafgaande bespreking en mits technisch haalbaar. Wind – en waterdichte afwerking van de woning is eveneens mogelijk. 

Onze woningen voldoen steeds aan de opgelegde EPB - normen die gelden op het moment van aanvraag van de bouwvergunning. Bij iedere aankoopcompromis wordt ook het juiste lastenboek overlopen en mee ondertekend.

Woningen met bouwaanvraag vanaf 1 januari 2016 tot 31 december 2017 worden gebouwd volgens de norm E-50. Woningen met bouwaanvraag gedurende 2018 en 2019 worden gebouwd volgens E-40.

Bij de aankoop van een woning met afwerkingsgraad E-50 of E-40 wordt u het juiste lastenboek bezorgd tijdens de aankoopbespreking.

Woningen met bouwaanvraag vanaf 1 januari 2020 worden gebouwd volgens de norm E-35. Download dit lastenboek hier.

Appartementen

Voor nieuwbouw residenties wordt per project een specifiek lastenboek opgemaakt. Heeft u interesse in één van onze appartementen, vraag dan zeker naar het lastenboek van het gebouw waarvoor u interesse vertoont. Wind – en waterdichte afwerking is eveneens mogelijk.

Grond te koop ? Laat het ons weten!